Întrebări Frecvente

Ce tipuri de terapie oferiți?

Ofer o varietate de terapii pe care le puteți regăsi atât în secțiunea “Despre Diana” și în Shop la secțiunea “Ședințe de consiliere”. În fiecare ședință consider nevoile și preferințele fiecăreia și ofer ghidarea prin tehnici diferite de vindecare și împuternicire.

Cum știu dacă terapia/ședințele de consiliere sunt potrivite pentru mine?

Terapia poate fi benefică pentru oricine se confruntă cu dificultăți emoționale, relaționale, sau comportamentale. Dacă te confrunți cu dificultăți în gestionarea emoțiilor sau relațiilor, în exprimare, neîncredere în sine, anxietate, lipsa puterii personale etc. sau pur și simplu vrei să aflii mai multe despre tine, să-ți dezvolți și să-ți pui în valoare potențialul unic și abilitățile tale remarcabile., terapia ar putea fi o opțiune potrivită.

Cât de des ar trebui să particip la ședințe de terapie?

Frecvența ședințelor de terapie poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client. În general, recomand participarea la ședințe săptămânale sau o dată la două săptămâni pentru a menține progresul și a aborda în profunzime cunoașterea și vindecarea.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de terapie?

În timpul unei ședințe de terapie, vei avea ocazia să discuți despre gândurile, sentimentele și experiențele tale. Eu te voi ghida și sprijini în explorarea și înțelegerea a ceea ce simți/experimentezi, precum și în dezvoltarea unor strategii și abordări pentru a le gestiona mai efficient sau pentru a deveni o variantă mai buna A TA!

Cum pot programa o ședință de terapie?

Pentru a programa o ședință de terapie, mă poți contacta prin e-mail la contact@gardenofdiana.com sau poți folosi formularul din secțiunea “Contact”

Nu am mai făcut terapie până acum și vreau să încep – cum aleg cel mai bun serviciu pentru mine?

Pentru prima ședință recomand varianta de Ședință privată de 90 minute – pentru a avea destul timp să discutăm și să ne cunoaștem, putem folosi diferite metode de terapie chiar și în cadrul primei ședințe și vom discuta și cea mai bună variantă pentru tine pentru viitoarele programări.

Ce se întâmplă în cazul unei situații de urgență sau de criză?

Sunt aici pentru a îți oferi sprijin și în cazul situațiilor de urgență sau criză. Alege din shop varianta de URGENȚĂ și te voi contacta pentru a discuta opțiunile disponibile și pentru a primi sprijin cât de curând posibil.

Cât de confidentială este terapia?

Confidențialitatea și respectul vieții private a fiecărui client sunt prioritare pentru mine. Toate informațiile discutate în cadrul ședințelor de terapie sunt strict confidențiale și protejate în conformitate cu standardele etice.

Care este diferența între terapie și coaching?

Terapia se concentrează pe rezolvarea problemelor emoționale și psihologice, în timp ce coaching-ul se axează pe atingerea obiectivelor și îmbunătățirea performanței personale sau profesionale.

Cum sunt structurate cursurile din shop? Trebuie să le fac într-un timp anume?

La achiziționarea cursului vei primi un ghid. Te sfătuiesc să urmezi ghidul respectiv consecutiv, însă nu este obligatoriu. Toate cursurile din shop sunt realizate în așa fel încât le poți face oricând ai timp.

Ce fac dacă nu pot participa la ședința la data și ora stabilite?

În cazul în care nu puteți participa la ședința programată, vă rog să mă anunțați cât mai curând posibil pentru a reprograma întâlnirea. Vom găsi o altă dată și oră potrivită pentru ambele părți.

În situația în care nu puteți participa la ședința programată și nu ați notificat cu cel puțin 24 ore înainte de ora programată, ședința va fi considerată anulată, iar costul acesteia nu va fi rambursat. 

Apreciez înțelegerea și respectarea politicii, întrucât îmi permite menținerea unui program eficient și mă ajută să ofer sprijin adecvat tuturor.

Vă mulțumesc pentru cooperare și pentru înțelegere!

De câte ori putem reprograma o ședință?

Aveți dreptul să reprogramați o ședință de 2 ori fără niciun cost suplimentar (dacă este notificată schimbarea cu cel putin 24 ore înainte – în caz contrar ședința va fi anulată și nu veți putea beneficia de rambursare). 

Vă rog să rețineți că la a treia reprogramare, ședința va fi considerată anulată, iar costul acesteia nu va fi returnat.

Pot primi o rambursare pentru o ședință anulată?

În general, nu se oferă rambursări pentru ședințele anulate sau reprogramate. Cu toate acestea, suntem dispuși să discutăm circumstanțele specifice și să găsim soluții alternative, cum ar fi programarea unei alte ședințe în loc. 

Vă rog să mă contactați pentru mai multe informații și pentru a discuta opțiunile disponibile.

Ce se întâmplă dacă întârzii?

În cazul în care întârziați la ședința programată/ curs, vă rog să notificați cât mai curând posibil. Înțeleg că pot apărea întârzieri neprevăzute și sunt dispusă să aștept o anumită perioadă de timp (maxim 15 minute). 

Cu toate acestea, pentru a menține programul și pentru a mă asigura de calitatea serviciilor pentru toți clienții, vă rog să țineți cont de următoarele:

- Dacă întârziați peste 15 minute, ședința va fi considerată anulată, iar costul acesteia nu va fi rambursat. 

- În cazul în care intrați în intervalul de 15 minute, veți beneficia de timpul rămas din cele 60-90 de minute programate inițial. Cu alte cuvinte, ședința nu va fi prelungită pentru a compensa întârzierea.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare în acest sens.