GLOSAR DE TERMENI

Transmisie Energetică: Transferul de energie/ lumina subtilă sau spirituală între două sau mai multe persoane sau entități. Această transmitere poate avea loc prin atingere, gândire sau intenție și de la distanță și poate fi utilizată în scopuri de vindecare sau echilibrare energetică.

Meditație: Practică mentală sau spirituală care implică concentrarea atenției și relaxarea profundă pentru a obține stări de conștientizare sau împăcare interioară. Meditația poate fi folosită pentru reducerea stresului, îmbunătățirea concentrării și conectarea cu sinele interior, manifestare și multe altele.

Prayer Blessing (Rugăciune): Un act de binecuvântare și invocare a energiei divine sau spirituale în scopul de a aduce protecție, vindecare sau îndrumare. Rugăciunea binecuvântării poate fi folosită pentru a sprijini procesul de vindecare și pentru a aduce armonie și liniște interioară.

Sine Divin: Se referă la esența sau aspectul divin din fiecare individ. Sinele Divin poate fi perceput ca o parte interioară a ființei noastre care este în armonie și conectată cu energia și scopul divin cel mai înalt.

Sursa Divină: Aceasta se referă la o entitate spirituală sau la o forță universală considerată a fi originea tuturor lucrurilor și a tuturor vieții. Sursa Divină poate fi numită și Dumnezeu, Univers, Spirit sau alte denumiri și este adesea asociată cu iubirea, lumină și înțelepciunea supremă.

Tapping EFT (Emotional Freedom Techniques): Este o tehnică de terapie alternativă care implică atingerea anumitor puncte de acupunctură pe corp, în timp ce se concentrează pe gânduri și sentimente specifice. Scopul este de a echilibra energia corpului și de a elibera blocajele emoționale pentru a îmbunătăți starea de bine emoțională și mentală. EFT poate fi folosit pentru a trata o gamă largă de probleme, cum ar fi anxietatea, stresul, traumele și dependențele.