Despre Diana

Namaste, creatoare/creatori, călătoare/călători!

Îmi face o deosebită plăcere să ne cunoaștem prin intermediul acestei platforme. Numele meu este Ion Diana Maria, sunt femeie, antreprenor, orator divin feminin, consilier, mentor și co-creatoare în această călătorie prin viață, servind misiunea de A Fi a Sinelui meu - sunt propriul învățăcel în conștientizarea, întruparea și manifestarea Măiestriei care sunt(em).

Fiind într-un proces evolutiv continuu de expansiune, învățare, transformare în ceea ce sunt deja, am adunat, adun și descopăr în continuare informații valoroase, experiențe și înțelepciune prin care mă educ și re-educ, oferindu-mi prilejul de A Fi un ghid și mentor din ce în ce mai priceput.

Pentru că știu că suntem unici fiecare, însă complet asemănători, mi-am propus să împărtășesc din experiențele călătoriei mele cu voi, care este, de fapt, călătoria noastră, separată și împreună.
Așadar, sunt aici pentru a întrupa modelul de la care încă învăț și anume – Măiestria Iubirii.

Pășind pe calea mea prin eleganța iubirii, învăț înțelesul faptului că nu știu nimic – făcând loc pentru înțelepciune perfectă infinită, ajutandu-mă să experimentez în fiecare zi apropierea de potențialul meu cel mai înalt de a servi prin grație.

Eu sunt tot ceea ce sunt. Prin această auto-cunoaștere (individuală și în ședințe cu alți Maieștrii), studierea cărților pentru dezvoltare personală, prin lucrul cu oamenii minunați din ședințele 1:1, retreat-uri, ateliere si seminarii de grup organizate de mine, prin cursuri și seminarii de formare personală și profesională în diferite metode de vindecare precum:

  • Sophia Circle Leadership Program
  • Theta Healing
  • Tapping EFT
  • Hipnoterapie
  • Managementul Stresului
  • Facilitator holistic pentru vindecarea relațiilor, energiilor feminin/masculin/copil interior și relația cu parintii
  • Cristaloterapie
  • Aromaterapie
  • Inițieri în sisteme de vindecare (Reiki Usui, Karuna, Shambhallah, Ki-Manna, Seichim, cele 7 Raze, cele 12 Raze ale Arhanghelilor, cele 49 simboluri angelice, Reiki Abundenta)

Eu sunt martoră a ceea ce se transmite prin mine și dedicată misiunii de ghidare și transformare a tuturor celor care își doresc să descopere Măiestria Interioară.

Ai potențial infinit – sunt doar un ghid care îți poate reaminti că ești mult, mult, mult mai mult decât ceea ce crezi despre tine. Am încredere în Mine, în Sursă și în Tine. Am încredere că există întotdeauna soluții, am încredere în lucrul cu Sinele și am încredere că oricare ar fi motivul pentru care ne întâlnim, ghidarea mea te vă îndrepta către propria ta Măiestrie. 

Îți mulțumesc.

Tu cine ești?