Un sanctuar de creștere personală și spirituală creat pentru femei.

Alătură-te nouă și devino parte dintr-o comunitate care te va susține în fiecare pas al călătoriei tale ca să îți explorezi potențialul, să te vindeci și să înflorești alături de alte femei ca tine.

Ai ajuns în locul potrivit!

 • 🧡 Sesiune de Q&A în fiecare vineri

  Fiecare vineri este dedicată clarificării și îndrumării pe diverse teme, de la feminitate, la relatii, si pana la manifestarea dorințelor. Simte-te libera sa ma intrebi orice!

  🧡 1 Meditație Ghidată înregistrată lunar (la finalul lunii)

  In fiecare luna voi inregistra o meditatie ghidata pe diverse teme, in functie de nevoile grupului. Meditatia o vei primi la finalul lunii si va ramane a ta PE VIATA, sa o repeti oricand simti nevoia!

  🧡 4 Rugăciuni Colective și setare intenții - în fiecare duminică seară (Group Call de 10-15 minute)

  In fiecare duminică seara vom avea un mini-apel de 10-15 minute, in care ne vom ruga. Energia puternica a grupului va amplifica rugaciunile noastre. (Nu este nevoie sa crezi in Dumnezeu, te poti ruga la oricine simti si pentru orice doresti.)

  🧡 Webinar Manifestare Dorinte / Ceremonie Cacao de recunostinta - 1 pe lună (60 min)

  Vom avea 1 Webinar interactiv pe lună. Intr-o lună va fi Webinar Manifestare Dorințe, în următoarea va fi Ceremonie Cacao, și tot așa. Vom folosi energia grupului pentru a ne manifesta dorintele IMPREUNA. Va fi extrem de puternic! De asemenea, Ceremoniile Cacao sunt recunoscute pentru puterea lor in recunostinta si manifestare, asa ca vei avea ocazia sa le experimentezi pe amandoua!

  🧡 Câte o afirmație zilnică în fiecare dimineață

  Începe-ți ziua cu pozitivitate: Primește câte o afirmație inspirațională în fiecare dimineață, pentru a-ți seta tonul pozitiv al zilei și a-ți întări încrederea în sine.

 • 👑 COD REDUCERE -20%

  pentru toate produsele de pe site, inclusiv ședințele private cu mine (one time use/lunar)


  👑 Priority registration la evenimentele viitoare

  (vei fi prima care va afla lansarea unui produs nou + întâietate la înscriere la evenimentele cu locuri limitate)


  👑 Promote Yourself Day + Celebrări în grup la ocazii speciale

  (job nou, zi de nastere, nou deschis business etc)


  👑 Împuterniciri de grup la ocazii mai putin plăcute

  (despărtiri etc)


  👑 Sugestii, sfaturi utile potrivite perioadei, practici, energy updates – random


  👑 Vei face parte din 2 grupuri de WhatsApp împreună cu alte femei GODFIDENT!

  (Un grup de chat + un grup unde doar eu trimit materialele – no spam)

Hai în comunitatea Godfident Women!

Accesul la grup se face pe baza unui abonament lunar.

Odată abonată, vei avea acces instant la toate resursele minunate și vei face parte dintr-o comunitate de femei inspirate și susținătoare.

Valoarea reală a materialelor trimise într-o lună este peste 1500 lei, iar valoarea energiei grupului nu se poate estima – iar tu le primești pentru doar 11 euro/lună ♡

Invită încă 3 prietene si primiti CADOU Cursul 5 Days Self Love Challenge!

(Valabil pentru abonamentele de 3 luni)

PRIN INCEPEREA ABONAMENTULUI, SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE.

De ce să intri în comunitatea Godfident Women?

🌷 Vrei să îți manifestezi dorințele în energia grupului care amplifică energia creatoare.

🌷 Esti ocupată și vrei să îți aloci din când în când câteva minute pentru trup, minte, suflet.

🌷 Vrei să ai parte de sfaturi, practici și materiale utile în vindecare și împuternicire.

🌷 Vrei să cunoști, să te împrietenești și să faci parte dintr-un grup de femei cu interese comune.

🌷 Ești pe calea spirituală și îți dorești o conexiune mai profundă cu Dumnezeu.

🌷 Vrei să fii o creatoare conștientă a vieții tale.

🌷 Te simți singură șau vrei să fii susținută sau să susții la rândul tau alte femei

🌷Ai dorințe dar parcă îți lipsește entuziasmul de a pune în practică

DA, ESTE PENTRU MINE!

Sunt aici pentru tine! Te invit în comunitatea Godfident Women!

Intră și tu în cel mai iubit și drag program al meu – Godfident Women ( God=Dumnezeu + Confident=Încrezător + Women=Femei ).

Sunt convisă că femeile cresc între femei și am încredere că vei găsi confortul, suportul și materialele pentru creșterea și evoluția pe care le cauți prin tot ceea ce oferă acest program.

🌸 Vei îndrăgi la maxim Godfident Women – este cea mai bună investiție pe care o faci în tine pe termen lung și o treaptă extraordinară în dezvoltarea ta personală! Împreună vom forma o comunitate de femei GODFIDENT – feminine, cu credință, voință, etern înfloritoare și solare, autentice, puternice și co-creatoare conștiente.

🌸 Nu mai sta pe gânduri, te așteptăm cu brațele deschise, hai alături de noi în grup!

VREAU SA MA INSCRIU!

Întrebări Frecvente

Trebuie să fiu spirituală ca să intru în grup?

Draga mea, dacă ești om – ești deja, automat și spirituală. Nu ai nevoie de nicio calificare, guru, camino sau certificări. Esti binevenită exact așa cum ești! Suntem femei între femei – precum florile, creștem și evoluăm împreună, cât și individual - fiecare în ritmul ei. Materialele oferite sunt pe înțelesul tuturor. Poate meditația să fie ceva ce te sperie – dacă nu ai mai făcut asta până acum – este doar o metodă, o practică de relaxare prin vizualizare, imaginație și respirație. O să-ți placă!

De ce anume am nevoie ca să fac parte din Godfident Women?

De voință. Atât. Și, câteodată, de câteva minute libere pentru tine, un loc unde te poți relaxa în cele 10-15 minute de rugăciune sau în ora de webinar sau când faci meditația înregistrată.

Vreau mai multe detalii despre webinarul live lunar!

Voi anunța la început de lună detaliile – data, oră și link pentru webinarul din luna respectivă. Vom merge consecutiv - o lună webinar de manifestarea dorințelor în grup și o lună ceremonie cacao și tot asa.

Pot să renunț la abonament oricând?

Da, poți renunța la abonament oricând accesând contul tau de membru AICI. Introdu adresa de e-mail pe care ai folosit-o când ai achiziționat abonamentul și vei primi pe e-mail linkul pentru modificarea/anularea abonamentului.

Care sunt regulile grupului?

🌸 Respect și bunătate: Abordează fiecare discuție cu respect și bunătate. Fii deschisă la ideile și opiniile celorlalte membre.

🌸 Comunicare pozitivă: Folosește un limbaj blând și încurajator. Evită comentariile negative și jignirile. Să răspândim bucurie și optimism!

🌸 Ascultare activă: Ascultă cu atenție ceea ce spun celelalte membre și răspunde într-un mod constructiv. Să fim un sprijin real una pentru cealaltă.

🌸 Confidențialitate: Respectă confidențialitatea informațiilor împărtășite în grup. Ce se discută aici rămâne între noi.

🌸 Participare activă: Fii activă și implicată în discuții. Contribuțiile tale sunt valoroase și apreciate. Nu e nimic dacă nu ai timp, însă trebuie să știi că și contribuția ta contează și este dorită.

🌸 Evitarea conflictelor: Dacă apar neînțelegeri, încearcă să le rezolvi cu calm și respect. Să menținem o ambianță de înțelegere și armonie.

🌸 Deschidere către prietenie: Fii prietenoasă și deschisă cu toate membrele. Împărtășește-ți experiențele și susține-le pe celelalte.

🌸 Evitarea spamului și a conținutului nepotrivit: Nu posta mesaje spam, reclame sau conținut nepotrivit. Să păstrăm grupul curat și relevant.

🌸 Feedback constructiv: Oferă feedback într-un mod constructiv și ajută-le pe celelalte să crească și să se dezvolte. Să fim o sursă de inspirație reciprocă.

🌸 Acceptarea diversității: Respectă diversitatea și acceptă diferențele de opinie, cultură, religie și alte aspecte. Să fim un exemplu de unitate în diversitate.

Împreună putem crea un spațiu plin de frumusețe și inspirație, unde fiecare dintre noi se simte apreciată și încurajată. Îți mulțumim că faci parte din această comunitate minunată!

Ce înseamnă GODFIDENT?

Godfident - este combinația dintre cuvintele GOD + CONFIDENT.
God (acronim Garden Of Diana) = Dumnezeu

Confident = Încrezător

Godfident Women înseamnă femei cu credință în Dumnezeu.