Rănile copilului interior sunt cauzele dezechilibrelor adultului

Rănile copilului interior sunt cauzele dezechilibrelor adultului

🧚🏼Rănile copilului interior stocate în subconștient sunt, de multe ori, cauzele dezechilibrului adultului. Acestea trebuie luate ca atare și prin conștientizare, iubire și iertare - vindecate - pentru ca adultul de astăzi să se poată bucura de o viață mai bună.

Este imposibil să reduci la tăcere un copil care plânge prin a îl suprima și a îl băga sub preș! Singura modalitate este să ii dai exact ce are nevoie - ce aveai nevoie când erai mic - răbdare, siguranță, iubire, compasiune, grijă.


🧚🏼‍♂️Vindecarea este ușoară, atât că, ne împotmolim la voință de dragul “confortului inconfortabil” sau ne afundăm în ciclul vicios de a da vina pe părinți/alte persoane sau pur și simplu- uiți cum e să fii BINE.

 

✨Până acum, nici să dai vina, nici să uiți ce meriți și nici să bagi murdăria sub preș nu au fost ca prin minune ingredinte ale fericirii.


🦋Imaginează-ți subconștientul tău ca un dulap - dacă arunci hainele care nu te fac să te simți bine/ nu îți mai plac/ sunt “nașpa”, ai mai mult loc pentru cele noi care te pun în valoare.

👧🏻 Copilul interior vocea aceea care iti spune adevarul cand ai stat peste program la job si meriti putina distractie, este acea parte din tine care, jucausa, te anunta prin vocea inimii ca meriti sa visezi mai mult si sa te lasi purtata de dorintele tale inspre indeplinirea lor.

👶🏻 Copilul interior este acea parte magica, pura, inocenta care te ghideaza si te anunta mereu ca meriti mai mult, mai bine si ca nu totul trebuie sa fie atat de serios. In timp, neglijand aceasta parte esentiala din interiorul nostru, ne regasim tristi, anxiosi, materializand uneori situatii si relatii confuze, agitate, haos exterior.  


❗️ATENȚIE❗️ Vindecarea vine la pachet cu sentimente de plenitudine, liniște, strălucire și extaz interioare, vei atrage RELAȚII sănătoase, satisfăcătoare, evenimente și experiențe care te bucură și o nouă “pereche de ochelari” mai colorată prin care să privești viața.


🌈Știu că poți și dacă nu ți-a spus-o nimeni până acum, meriți să fii fericit și am încredere în tine. Viața merită trăită cu bucurie și știu că este greu să “dansezi” prin viață cu bagajele suferinței in spate. ☺️


Să vă fie de folos, Namaste🙏🏼
☀️Diana

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.